Sutton-The Club | Barcelona, Spain | Private client, 2005
x

The design breaks with the radial distribution created by the arrangement of boxes around a “theatrical” stage.

The new space is characterised by an open layout using “topographical” distribution to create different areas. Two private spaces: a platform with sofas, which has the feel of a chill-out zone, and a terrace-balcony with large LED lamps that change color.

The space reinvents itself through its fittings and fine details: a pair of out-of-scale sofas, multiple tube lamps, light tables, two-way mirrors, inflatable clouds that illuminate a bar, a floor in the entrance that reinterprets the urban pavements of Barcelona, an XXL-sized clock, and so on. An ordered chaos for a nocturnal space.

 

Ilustrations: Alejandro Mingarro

 

Cerrar shop online